Események

A 12. évfolyam ballagása:
2024. május 4.
A Diákönkormányzat napja a felső tagozaton:
2024. május 6.
A Diákönkormányzat napja a gimnáziumban:
2024. május 10.
Részvétel a Zenei Nevelésért Alapítvány hangversenyén:
2024. május 24. 18 óra
Az alsó tagozatosok akadályversenye a Sóstón:
2024. június 17.
A Diákönkormányzat napja az alsó tagozaton:
2024. június 18.
A 8. évfolyam ballagása:
2024. június 21. 10 óra
Beiratkozás a 9. osztályba:
2024. június 27. 9-12 óra
Tanévzáró ünnepély:
2024. június 28. 17 óra
Javító- és osztályozó vizsgák:
2024. augusztus 22.
 

Iskolapszichológus

Könyvtár

 

tankerulet logo

 

kap

 

kreta

 

iskolatej fejlec1

penz7

 

 

A Diákönkormányzat napja

Minden évben megemlékezünk A madarak és fák napjáról, mely egyben a Diákönkormányzat napja is.  A felső tagozatosok május 8-án rendezték meg hagyományos akadályversenyüket a  Sóstói tanösvényen. A nyolcadikosok ismét ötletes, eredeti logikai és ügyességi feladatokkal lepték meg az alsóbb évfolyamok tanulóit, akik nagy lelkesedéssel versengtek. Gratulálunk Mami kedvenceinek a 7.é osztályból, akik első helyezést értek el. Második az Albínó kecskék (7.a)és a DJ cicák (5.é), harmadik az Avarbúvárok (7.é)csapata lett.

 

 
 
Egy remek nap
 
Már nagyon vártuk a szerdát! Mikor végre elérkezett, alig bírtuk ki, hogy bele ne vessük magunkat idő előtt az erdőbe. Logikai, ügyességi, sportos és vicces feladatok voltak, amiket a 8. osztályosok adtak fel nekünk.
Az első állomásunk a madárles volt, ahol természettel és sporttal kapcsolatos kérdéseket kaptunk. A fiúk nagy élvezettel válaszoltak. A második állomáson sok észre volt szükségünk, mert képrejtvény, találós kérdés és ügyességi játék is volt. Itt a maximális pontszámot értük el. A harmadik hely lett a kedvencünk, mert ki kellett sminkelnünk a fiúkat. Miközben ők a szépítő szalonban voltak, két lány lábát összekötöttük, és így kellett a mólón sétálniuk nagy vígan. Ezalatt másik két lány és fiú műanyag állatokat keresett a bozótban.
A következő helyszínen fűszereket kellett felismernünk. Be kell valljam, itt én is áldozatul estem. Míg a barátommal küszködtünk, addig a fiúk tánctudásukkal nyűgözték le a nagyokat. Ezalatt egy kisebb csapat élő állatokat gyűjtött. aztán a fiúknak ismét táncolniuk kellett az egyik legismertebb számra, a Gangnam Style-ra. Az utolsó állomáson zsonglőr tehetségünkre volt szükségünk, mert labdával kellett megmutatnunk, milyen ügyesek vagyunk. Miközben zsonglőrködtünk, addig mások zenehallgatáson vettek részt, ahol az előadót és a zeneszám címét kellett megmondaniuk.
Ez a program nagyon jó volt: itt mutathattuk meg, milyen is az 5.é osztály. Ráadásul a versenyen 2. helyezést értünk el!
 
                                                                                                Farkas Bianka és Kneifel Andrea
                                                                                                        5.é osztály 

akadalymentes ikon

OM azonosító

Iskolánk OM azonosító száma:

      030046

Partnerintézmény

partner

Alapítvány

Kérjük, támogassák iskolánk alapítványát!

Az alapítvány adószáma:
 
19095279-1-07
 
Az alapítvány számlaszáma:

16200247-10005879

Ezekkel az adományokkal Önök is segíteni tudják diákjaink tanulmányi versenyeken és  kórusfesztiválokon való részvételét; oktatási eszközök, bútorok vásárlását; erdei iskolák és nyári táborok szervezését. 

Hit- és erkölcstan oktatás

MZMSZ

Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége

 

mzmsz

Tehetségpont

 tehetsegpont

Határtalanul

hatartalanul

szfvar logo

 

megvalosult

.